De gezelligheid
van een haard en pizzaoven.

Morso maakt al sinds jaar en dag houtkachels in hoogwaardig gietijzer. Met deze know how hebben ze een design houtkachelspizza oven gemaakt. Een streling voor het oog. De Morso forno is naast een pizza oven ook een multifunctionele buitenhaard.
De Morso forno heb je in twee uitvoeringen, klein en groot. Je kunt hem op de zeer degelijke roltafel zetten. Ook deze is er in twee maten.
Als je hem onder een afdak wil installeren kunnen wij ook instaan voor het rookkanaal.  Morso Forno voorziet ook heel wat accessoires, waardoor de functionaliteit van een pizza oven heel divers wordt. Je kunt er op bakken, bbq’en, roken,…

Het vuur in een roodgloeiende Kamado Joe is niet alleen ideaal voor bakken, roken, dichtschroeien of langzaam roosteren.

Het is ook ideaal voor het bereiden van heerlijke sappige stukken vlees, gegrilde groenten en knapperige pizza’s. Daarnaast is het ook een bijzondere manier om te ontspannen. Het perfecte middelpunt van een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Een manier om weer echt voldoening te beleven aan de eenvoudige genoegens van koken op vuur.

1.

Uniek systeem voor houtsnippers en pellets.
Het is heel makkelijk om rookpellets en/of houtsnippers toe te voegen aan het houtskool. Via een apart luik onder de roosters kunnen de pellets of snippers in de kamado geschoven worden. Dit zorgt voor een typische BBQ-rooksmaak. Dit alles zonder het deksel te openen.

2.

Optimaal materiaal
De Monolith bestaat uit extreem hittebestendig keramiek en roestvrijstaak. Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat staal. De zijtafels zijn gemaakt van bamboe.

3.

Pro series 1.0 smart grid systeem
Nieuw grillrooster systeem met unieke flexibiliteit en geïntegreerde vetopvang. Het systeem bestaat uit metalen frame, ring en 2 handgrepen, 2 vetopvangbakjes en een asschepje

Bestel of huur vandaag nog via onze website!