Lederen schorten voor mannen, vrouwen en kids!

 

Ontdek het gamma

De lederen schort stel je helemaal zelf samen tot jouw schort: het soort leder, de lengte, de breedte, de kleur, je eigen naam of een quote: alles is mogelijk.

Grill Kids kunnen er ook cool uit zien: de schorten voor de kinderen zijn gemaakt uit soepel leer. Ze zijn 50 cm lang en 40 cm breed. De sluiting bestaat uit een mooie dikke touw. De schort dient over het hoofd getild te worden en wordt rond de middel vastgebonden. En natuurlijk ook te personaliseren. 4 verschillende kleuren: blauw, bruin, roest en zwart.
Ook de vrouwen zien er graag mooi uit in de keuken of aan de barbecue. De subtiele, smalle lederen sluitingen en ronde vorm zorgen voor de vrouwelijkheid die iedere man/vrouw kan appreciëren.

 

Ontdek het gamma
SCHORT_01
SCHORT_02
SCHORT_03

Bestel vandaag nog jouw lederen schort in onze webshop!

1.

Xapron Kansas schorten
De Kansas schorten zijn schorten die voor alle situaties kunnen gebruikt worden. Ze zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, roest , bruin of blauw.

 

Ontdek het gamma

2.

Xapron Atlanta schorten
De Atlanta schorten zijn gemaakt uit soepel leer, waardoor ze heel mooi rond het lichaam vallen. Ze zijn heel zacht en hebben een vintage look. Ideaal voor grillmasters. Ze zijn te verkrijgen in 4 kleuren: camel, ranche, taupe en brandy. Deze schort is ook te verkrijgen met schouderbanden. De schouderbanden verhogen het draagcomfort, zeker voor jonge grillmasters.

 

Ontdek het gamma

Bestel vandaag nog jouw lederen schort in onze webshop!