De ideale combinatie van haard en buitenkeuken

Braaimaster inbouwen
Braaimaster, de Nederlandse producent van Braais, bracht in 2023 een indrukwekkend nieuw model op de markt. De nieuwe braai vormt de perfecte samensmelting tussen de voormalige Premium en Elite modellen.
Ontdek het gamma

Model 2023: single & duo

Braaimaster biedt met het nieuwe model 6 verschillende uitvoeringen aan waarbij een onderscheid wordt gemaakt op basis van breedte (single vs. duo), Vrijstaand of ingebouwd en op basis van het uiterlijk (zwart RVS vs. cortenstaal). 
Wat is het verschil tussen Single & Duo ?
De nieuwe modellen dragen de eenvoudige namen ‘Single’ voor een breedte van 80 cm en ‘Duo’ voor een royale breedte van 120 cm, inclusief twee afzonderlijke warmtezones. Beide formaten zijn verkrijgbaar in een strakke zwarte uitvoering of in een robuuste cortenstalen variant.
Welke Braaimaster uitvoeringen zijn er?
Braaimaster’s strakke zwarte versie van de nieuwe Single en Duo modellen belichaamt een combinatie van elegantie en duurzaamheid. Met zowel de binnen- als buitenzijde vervaardigd uit roestwerend 304 RVS/Inox, wordt een unieke esthetiek gecombineerd met de kracht van hoogwaardig roestvrij staal.
Bij de cortenstalen uitvoering is de buitenzijde vervaardigd uit cortenstaal, bekend om zijn weerbestendige eigenschappen. Hierdoor is deze braai uitermate geschikt om in de buitenlucht te plaatsen, waardoor je ongehinderd kunt genieten van het grillen, ongeacht de weersomstandigheden.
Ontdek het gamma

 

Unieke eigenschappen van de Braaimaster toestellen

Zowel de zwarte uitvoering als deze uit Cortenstaal bestaat uit een roestvrij stalen kookgebied. Een opmerkelijke vernieuwing van de Braai, vervaardigd uit 304 Inox/RVS. Deze hoogwaardige roestvrijstalen binnenkant zorgt niet alleen voor een schoon kookgebied, maar is ook bestand tegen hoge temperaturen, waardoor duurzaamheid en functionaliteit hand in hand gaan. 
Dubbelwandig en Stijlvol Ontwerp
Qua ontwerp worden alle modellen eveneens gekenmerkt door hun dubbelwandige constructie en een uiterst stijlvolle uitstraling. Braaimaster blijft trouw aan zijn reputatie van hoogwaardige en visueel aantrekkelijke braais.
Compleet Uitgerust voor de Perfecte Grillervaring
Standaard worden de braais geleverd met een houtopslagstaander, schoorsteen, geïntegreerde trekkap, kolenmaker, kolenpan, 2x RVS grillrooster, RVS pook en RVS haak. Deze uitgebreide uitrusting zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt met het bereiden van heerlijke gerechten.
Ontdek het gamma

Onze Service: Installatie aan Huis

Als toegewijde BBQ-shop gaan wij verder dan alleen het leveren van de braai. Wij verzorgen de installatie van het toestel en eventuele bijbehorende zijtafels, en leveren alles bij jou aan huis. Dat is onze service. Graag bespreken we alle details met jou, zodat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe Braaimaster.
Met de introductie van de Single en Duo modellen heeft Braaimaster opnieuw de lat hoger gelegd, waardoor liefhebbers van buiten koken kunnen uitkijken naar een ongeëvenaarde grillervaring.
Ontdek het gamma

Bestel of huur vandaag nog via onze website!

Braaimaster

Veelgestelde vragen (FAQ):

Biedt Suno-Q installatieservice van de Braaimaster aan huis?

Ja, als toegewijde BBQ-shop gaat Braaimaster verder dan alleen het leveren van de braai. Ze verzorgen de installatie van het toestel en bijbehorende zijtafels, en leveren alles bij jou aan huis.

Wat zijn de verschillende modellen die Braaimaster aanbiedt?

Braaimaster biedt met het nieuwe model vier verschillende uitvoeringen aan: Single (80 cm breedte), Duo (120 cm breedte), Zwart RVS en Cortenstaal.

Wat is het verschil tussen het Braaimaster Single- en Duo-model?

Het Single-model heeft een breedte van 80 cm, terwijl het Duo-model een royale breedte van 120 cm heeft, inclusief twee afzonderlijke warmtezones.

 

Wat zijn de unieke eigenschappen van de Braaimaster toestellen?

Zowel de Zwarte RVS als Cortenstalen modellen hebben een roestvrij stalen kookgebied, vervaardigd uit 304 Inox/RVS, dat schoon, duurzaam en bestand is tegen hoge temperaturen.

 

Hoe is het ontwerp van de nieuwe Braaimaster modellen?

Alle modellen worden gekenmerkt door een dubbelwandige constructie en een stijlvol ontwerp, waarmee Braaimaster zijn reputatie van hoogwaardige en visueel aantrekkelijke braais behoudt.

 

Wat wordt er standaard meegeleverd bij de Braaimaster braai?

Standaarduitrusting omvat onder andere een houtopslagstaander, schoorsteen, geïntegreerde trekkap, kolenmaker, kolenpan, RVS grillroosters, pook, potjiehaak, aslade en ovenlade.

 

Waarom zou ik kiezen voor een Cortenstalen Braaimaster model?

De cortenstalen modellen zijn ideaal voor buitenplaatsing vanwege hun weerbestendige eigenschappen, waardoor je ongeacht de weersomstandigheden kunt genieten van het grillen. Bovendien heeft het een prachtige robuuste look.

Zijn de Braaimaster modellen geschikt voor direct gebruik na aankoop?

Ja, de braais worden standaard geleverd met een uitgebreide uitrusting, zodat je direct aan de slag kunt met het bereiden van heerlijke gerechten.

Kan ik extra accessoires toevoegen aan mijn Braaimaster?

Ja, Braaimaster biedt de mogelijkheid om extra zijtafels en accessoires toe te voegen. We bespreken graag alle details met jou voor een optimale ervaring.

Bestel of huur vandaag nog via onze website!