Monolith
is vrijdheid!

Monolith kamado BBQ is vrijheid. De kamado’s van Monolith doen wat ze beloven: grillen, roken, bakken, braden, koken en barbecueën. Geniet met volle teugen van alle mogelijkheden, geniet ervan je gasten te verrassen, geniet ervan je smaakpapillen te verwennen en je zinnen te verzetten.
Monolith kamado BBQ is design. Monolith combineert perfect het esthetische met het functionele. Een kamado dat een genot is voor het oog én het verhemelte.
Monolith is traditie. De kamado stamt oorspronkelijk uit China en Japan en werd daar al 3000 jaar geleden gebruikt. In de jaren 70 evolueerde de moderne keramische BBQ uit de Japande Mushikamado en bgeon vanaf dat moment met een succesvolle veroveringstocht.
Wij zijn verdeler van 3 verschillende merken kamado’s: Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Kamado Joe heeft de typische rode kleur en is technisch het verst doorgedreven toestel op de markt van de kamado’s. The Bastard is voor velen de stoerste: keuze tussen de blinkende zwarte kleur en de matte zwarte kleur. Monolith heeft het unieke systeem om smoke pellets en/of rookhoutsnippers toe te voegen aan het houtskool zonder het deksel te openen. Verkrijgbaar in rood (bordeaux) of zwart.

Het vuur in een roodgloeiende Kamado Joe is niet alleen ideaal voor bakken, roken, dichtschroeien of langzaam roosteren.

Het is ook ideaal voor het bereiden van heerlijke sappige stukken vlees, gegrilde groenten en knapperige pizza’s. Daarnaast is het ook een bijzondere manier om te ontspannen. Het perfecte middelpunt van een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Een manier om weer echt voldoening te beleven aan de eenvoudige genoegens van koken op vuur.

1.

Uniek systeem voor houtsnippers en pellets.
Het is heel makkelijk om rookpellets en/of houtsnippers toe te voegen aan het houtskool. Via een apart luik onder de roosters kunnen de pellets of snippers in de kamado geschoven worden. Dit zorgt voor een typische BBQ-rooksmaak. Dit alles zonder het deksel te openen.

2.

Optimaal materiaal
De Monolith bestaat uit extreem hittebestendig keramiek en roestvrijstaak. Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat staal. De zijtafels zijn gemaakt van bamboe.

3.

Pro series 1.0 smart grid systeem
Nieuw grillrooster systeem met unieke flexibiliteit en geïntegreerde vetopvang. Het systeem bestaat uit metalen frame, ring en 2 handgrepen, 2 vetopvangbakjes en een asschepje

Bestel vandaag nog via onze webshop!

Monolith heeft een heel mooi gamma aan accessoires