Broil King, het Canadese barbecue merk dat het hele jaar door barbecue plezier garandeert.

 

 

Ontdek het gamma
In september 2019 werden we uitgenodigd op een feestje van Broil King. Bij het aanschuiven werden we begroet door 1 van de eigenaars van Broil King. Hele vriendelijke man die met passie over zijn toestellen praatte. Sindsdien is de liefde voor Broil King gegroeid.
Broil King produceert hoogwaardige gasbarbecues voor ieders budget. Er zijn heel veel verschillende modellen verkrijgbaar: 3, 4 of 5 branders, braadspit, zijbranders,…
Op een gasbarbecue kan je bijna alles bereiden in alle mogelijke stijlen. Je kan steaks tot in de perfectie schroeien, gevogelte braden of bakken en zelfs uitgebreide dessert klaarmaken.
Broil King, beschikt ook over een ruim assortiment accessoires. Dit maakt het leven makkelijker en de feesttafel leuker!
Broil King, Great Barbecues Every Time!
Baron
Baron
5L1A6430

Bestel vandaag nog via onze webshop!

1.

Uitstekend Warmtebehoud

Gemaakt uit gietaluminium, geëmailleerd staal of roestvrij staal: onze duurzame dubbelwandige ovens zorgen voor een uitstekende warmteopslag en hebben een lange levensduur. De oven is ontworpen om een gelijkmatige warmte en warmteopslag te garanderen voor een nauwkeurige bereiding.

2.

Perfecte Steakhouse Markeringen

Alle Broil King gietijzeren braadroosters zorgen voor een uitstekende warmteopslag en een uitzonderlijke schroeikracht voor het vastzetten van sappen en smaak. De zware gegoten roosters hebben twee bruikbare zijden. De ene kant is gericht op de perfecte steakhouse markeringen, terwijl de andere kant groeven heeft om vlees of groenten continu in zijn eigen sappen te grillen.

3.

Ongelooflijke Smaak

Het roestvrijstalen Flav-R-Wave”” baksysteem biedt een superieure warmteverdeling over het gehele oppervlak van de barbecue terwijl het de branders beschermt. Sappen die op de Flav-R-Wave™ vallen, worden onmiddellijk verdampt. De damp die hierdoor gecreëerd wordt, komt in uw voedsel terecht voor een onmiskenbare barbecuesmaak.

4.

Kracht En Prestaties

De gepatenteerde Dual-Tube™ branders van Broil King• zijn gemaakt van roestvrij staal van hoge kwaliteit. Deze grote buis-in-buis branders zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling van voor tot achterkant.

5.

Perfecte temperatuur

De Linear-Flow”‘ gaskranen met 180° draaibare Sensi-Touch™ regelknoppen geven u een oneindige warmtebeheersing, van hoge temperaturen vo

Bestel vandaag nog via onze webshop!