‘The Bastard kamado is een keramische barbecue die door veel liefhebbers als ‘de mooiste‘ wordt omschreven.

Beleving van ‘het vuur’ wordt immers al sinds de oertijd gebruikt om de innerlijke mens te versterken. Om die innerlijke mens te versterken hebben wij The Bastard. The Bastard, onze stoere premium kamado, is het ideale kooktoestel om te grillen, slow cooken, warm of koud roken of het maken van echte Italiaanse pizza’s.
Sinds 2013 worden de kamado’s vervaardigd. Ze worden gemaakt uit het hoogstwaardige industriële keramiek (cordieriet) en zijn daardoor 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen.
Ook de andere onderdelen zijn gemaakt van de beste materialen. RVS of gehard staal afgewerkt met een powder coating voor maximale duurzaamheid in weer en wind.  Serious outdoor cooking voor iedereen, het hele jaar door! Oersterk met 20 jaar fabrieksgarantie op de keramiek.
Wij zijn verdeler van 3 verschillende merken kamado’s: Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Kamado Joe heeft de typische rode kleur en is technisch het verst doorgedreven toestel op de markt van de kamado’s. The Bastard is voor velen de stoerste: keuze tussen de blinkende zwarte kleur en de matte zwarte kleur. Monolith heeft het unieke systeem om smoke pellets en/of rookhoutsnippers toe te voegen aan het houtskool zonder het deksel te openen. Verkrijgbaar in rood (bordeaux) of zwart.
The Bastard Urban Medium

What’s NEW 2020?

In 2019 heeft The Bastard een nieuwe uitvoering geïntroduceerd. Deze is nog verbeterd begin 2020. The Bastard Compact, Medium, Large en XL zijn vernieuwd op 5 punten:

Begin 2019 heeft The Bastard een nieuwe uitvoering geïntroduceerd. The Bastard Medium en Large zijn vernieuwd op 5 punten:

1.

Gietijzeren precisie topschijf
(topschijf blijft op zijn plaats)

2.

Easy open scharniersysteem
(makkelijker te openen)

3.

Extra dik rvs grillrooster
(beste kwaliteit)

4.

Verbeterd dutch design
(verbeterd onderstel)

5.

Inclusief plate setter, rvs charcoal basket e, rvs ash filter
(ready to cook)
The Bastard Medium en Large zijn vanaf nu standaard te verkrijgen in mat of blinkend zwart.
The Bastard Compact is verkrijgbaar in een witte kleur! Aan jou de keuze! 
The Bastard heeft een uitgebreid gamma accessoires.
Neem gerust een kijkje bij onze bbq-accessoires.

Bestel vandaag nog via onze webshop!