‘The Bastard kamado is een keramische barbecue die door veel liefhebbers als ‘de mooiste‘ wordt omschreven.

Beleving van ‘het vuur’ wordt immers al sinds de oertijd gebruikt om de innerlijke mens te versterken. Om die innerlijke mens te versterken hebben wij The Bastard. The Bastard, onze stoere premium kamado, is het ideale kooktoestel om te grillen, slow cooken, warm of koud roken of het maken van echte Italiaanse pizza’s.
Sinds 2013 worden de kamado’s vervaardigd. Ze worden gemaakt uit de speciale cordieriet keramiek en zijn daardoor 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen. Door de isolerende keramische binnenbekleding blijft de temperatuur in The Bastard constant.
Ook de andere onderdelen zijn gemaakt van de beste materialen. RVS of gehard staal afgewerkt met een powder coating voor maximale duurzaamheid in weer en wind.  Serious outdoor cooking voor iedereen, het hele jaar door!
Oersterk met levenslange garantie op de cordieriet keramiek.
Wij zijn verdeler van 3 verschillende merken kamado’s: Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Kamado Joe heeft de typische rode kleur en is technisch het verst doorgedreven toestel op de markt van de kamado’s. The Bastard is voor velen de stoerste: keuze tussen de blinkende zwarte kleur en de matte zwarte kleur. Monolith heeft het unieke systeem om smoke pellets en/of rookhoutsnippers toe te voegen aan het houtskool zonder het deksel te openen. Verkrijgbaar in rood (bordeaux) of zwart.
The Bastard Urban Medium

What’s NEW 2021?

In 2019 heeft The Bastard een nieuwe uitvoering geïntroduceerd. Deze is nog verbeterd in 2020 en in 2021. De belangrijkste verbeteringen zijn:

What’s NEW 2021?

In 2019 heeft The Bastard een nieuwe uitvoering geïntroduceerd. Deze is nog verbeterd in 2020 en in 2021. De belangrijkste verbeteringen zijn:

1.

Thermometer
Vernieuwde backplate met heldere temperatuur weergave.

2.

Tafelscharnier
Verbeterd tafelscharnier: beschermt je Bastard tegen een klapperend tafelblad.

3.

Geüpdatet houtskoolmand
De houtskoolmand is hoger.

De top eigenschappen van The Bastard zijn:

De top eigenschappen van The Bastard zijn:

1.

Levenslange garantie op het keramiek

2.

De 2021 gietijzeren precisie topschijf
(blijft altijd in de ingestelde stand staan)

3.

Geüpdatete essentiële toebehoren
(heat deflector met het halve maan systeem voor direct of indirect grillen, ash lifter, houtskoolmand en extra dik RVS rooster)

4.

Gecoate plate setters
(eenvoudig te reinigen door de keramische coating)

5.

Duurzame infinity gasket
(sluit de kamado perfect af, gaat langer mee en eenvoudig schoon te maken)

6.

Puur dutch design
The Bastard Compact, Medium en Large zijn standaard te verkrijgen in mat (urban) of blinkend zwart (classic). De kleinste telg, Small is enkel te verkrijgen in de blinkende uitvoering. De grootste, XL is enkel te verkrijgen in de Urban uitvoering.
Aan jou de keuze!
The Bastard heeft een uitgebreid gamma accessoires.
Neem gerust een kijkje bij onze bbq-accessoires.

Bestel vandaag nog via onze webshop!