Buitenkeukens van kookaburras!

 

Ontdek het gamma

Wij, Jochen en ik, zijn lang op zoek geweest naar de ultieme buitenkeukens voor onze BBQ-shop. We zijn op zoek gegaan naar kwaliteitsvolle keukens, die betaalbaar zijn. Daarnaast vinden we het Belgische vakmanschap heel belangrijk, alsook de mogelijkheden naar maatwerk toe.

De buitenkeukens zijn er in 3 formaten, 2 soorten frames en 3 afwerkingen. Daarbovenop kan er gekozen worden om er een kamado in te installeren, een frigo (met verluchting) of andere nuttige tools.
Dit alles hebben we gevonden bij Kookaburras. Kookaburras zijn een groep van ondernemers uit de provincie Vlaams-Brabant die gepassioneerde vakmannen zijn. Ze willen dat hun product af is, mooi is, degelijk is en vooral Belgisch! Mede dankzij het verhaal over het vogeltje ‘Kookaburras’ zijn we gevallen voor dit merk. Zoek maar es op…

 

Ontdek het gamma
Kookaburras Suno-Q 8
Kookaburras Suno-Q 1

Bestel vandaag nog jouw buitenkeuken!

Formaten

De kleinste buitenkeuken is 70 cm breed, het middelste model is 134 cm breed en de grootste is 198 cm breed. Alle 3 hebben ze een hoogte van 92 cm en een diepte van 65 cm.
Er kan gekozen worden voor een deur en/of een Kooka. Een Kooka is een plancha met een strakke rechthoekig design. Hierdoor maak je optimaal gebruik van het bakoppervlak.  Daarenboven is het toestel makkelijk uit te breiden met een extra bakrooster of spiezenhouder.

 

Ontdek het gamma

Frames

Voor de frames kan er gekozen worden uit een zwarte afwerking of een cortenstalen afwerking. De lasnaden van de metalen frames worden nauwgezet gescreend. De lasnaden van de metalen frames worden eerst fijn afgewerkt. Daarna worden ze gezandstraald en voorzien van een metaallak eb 2 laklagen. Da heeft als voordeel dat de frames niet kunnen roesten.

 

Ontdek het gamma

Afwerking

Padouk, steigerhout of zwart gebrand hout: aan jou de keuze!
Padouk is zeer duurzaam en heeft in het begin een robijnrode kleur. Naarmate de weerselementen inspelen op het hout krijgt het een zilvergrijze look.
Steigerhout is zeer modieus met een mooie schakering tussen het hout en het frame.
Het zwart gebrand hout geeft een strakke, stoere uitstraling.

 

Ontdek het gamma

Toonzaalmodellen

In onze toonzaal zijn er 2 modellen te bekijken:
  1. De kleinste buitenkeuken met een cortenstalen frame en een steigerhout afwerking. Deze buitenkeuken is uitgerust met een Kooka.
  2. Het grootste model met een zwart frame en zwart gebrande afwerking. In deze buitenkeuken is een Monolith kamado verwerkt, een frigo en 2 deuren.

 

Ontdek het gamma

Bestel vandaag nog jouw buitenkeuken!