Roodgloeiende kamado:
hét middelpunt van gezellig samenzijn!

Vlees, vis en groenten krijgen in de kamado een rijk rookaroma. De techniek is in feite al eeuwenlang hetzelfde: in een kamado-grill trekt de lucht door de keramische behuizing om via de ventilatieopeningen in het koepelvormige deksel naar buiten te stromen.
De houtskoolbrokken komen tot leven als rook en hitte. Met trots heeft Kamado Joe voortgebouwd op deze traditie. De klassieke stijl van de grill hebben ze gemoderniseerd met ongeëvenaard vakmanschap, innovatieve accessoires en een collectie multifunctionele grilloppervlakken.
Vanaf de allereerste keer dat ze hem gebruikten, weten ze dat een kamado zo veel meer is dan een grill – koken met een kamado is een manier van leven.
Wij zijn verdeler van 3 verschillende merken kamado’s: Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Kamado Joe heeft de typische rode kleur en is technisch het verst doorgedreven toestel op de markt van de kamado’s. The Bastard is voor velen de stoerste: keuze tussen de blinkende zwarte kleur en de matte zwarte kleur. Monolith heeft het unieke systeem om smoke pellets en/of rookhoutsnippers toe te voegen aan het houtskool zonder het deksel te openen. Verkrijgbaar in rood (bordeaux) of zwart.

Het vuur in een roodgloeiende Kamado Joe is niet alleen ideaal voor bakken, roken, dichtschroeien of langzaam roosteren.

Het is ook ideaal voor het bereiden van heerlijke sappige stukken vlees, gegrilde groenten en knapperige pizza’s. Daarnaast is het ook een bijzondere manier om te ontspannen. Het perfecte middelpunt van een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Een manier om weer echt voldoening te beleven aan de eenvoudige genoegens van koken op vuur.

1.

AMP Firebox
De nieuwe vuurbak, de AdvancedMulti-Panel FireBox, bestaat uit zes delen, waardoor breuk uitgesloten is.

2.

Scharnier met veermechanisme

3.

Kontrol Tower
Regen is geen spelbreker meer. De Kontrol Tower zorgt ervoor dat het per ongeluk verschuiven verleden tijd is. De ventilatieopening bovenin zorgt tevens voor een perfecte temperatuurregeling.

4.

Roestvrijstalen grendel

5.

Grote ingebouwde thermometer.

Bestel of huur vandaag nog via onze webshop!