Tapas op de BBQ

Ben je op zoek naar een leuke ideetjes voor je volgende feestje of gewoon naar nieuwe smaakvolle creaties om je barbecue vaardigheden te verrijken? Dan is deze workshop “Tapas op de BBQ” echt iets voor jou!
Iedereen kent ze wellicht wel die heerlijke Spaanse aperitiefhapjes. Naast olijfjes, kaas en ham worden ook gegrilde groenten, vis of vlees vaak geserveerd in een tapas gerecht. Het leuke aan deze hapjes is dat je kleine porties van verschillende gerechten kan delen met je gezelschap! Ideaal voor een feestje. Tijdens deze workshop “Tapas op de BBQ” delen we graag enkele tips en leuke recepten zodat je thuis meteen aan de slag kan!
De workshop belooft niet alleen een leerzame ervaring te zijn, maar ook een gezellig samenzijn waarin je kunt genieten van de warme sfeer van Suno-Q. Leer hoe je een klassiek BBQ-feestje kan laten evolueren tot een feestelijk podium voor smaakvolle tapas. Het ideale geschenk voor een gepassioneerde BBQ liefhebber.
Praktische info:
  • € 80,00 per persoon
  • De data kunnen hier geraadpleegd worden.
  • De chefkok van deze avond is Jochen Meyns, eigenaar van Suno-Q met een diepgewortelde passie voor BBQ, brengt je in contact met enkele leuke feestelijke BBQ-tapas. Leer tijdens deze workshop de fijne kneepjes van het bereiden van smaakvolle en verfijnde kleine hapjes op de barbecue, terwijl Jochen je met volle overtuiging leuke BBQ-technieken aanleert.
  • Locatie
    De workshop gaat door in onze nieuwe workshopruimte. De glazen wanden kunnen bij slecht weer dichtgeschoven worden. Bij mooi werk gaan de glazen wanden open.
  • Materiaal
    Alle materiaal en ingrediënten wordt door ons voorzien, met uitzondering van een goed mes, BBQ-tang, snijplank en schort.
  • Tijdstip
    Van maandag tot en met vrijdag gaan we steeds rond 18u starten. In het weekend is dit een uurtje vroeger. Workshops die ’s middags doorgaan, gaan van start rond 12u.