Workshop met nadruk op groenten

Zoals de titel van deze workshop doet vermoeden, gaan we voornamelijk aan de slag met groenten. Hanne tovert originele gerechten van de barbecue. Groente poffen, grillen, roken,… heel veel is mogelijk! Je zal verrast worden, dat is zeker!

Dit alles samen met een lekker stuk vlees 🙂

 

Praktische info:

 • € 75,00 per persoon
 • De data kunnen hier geraadpleegd worden.
 • De chefkok van deze avond is Hanne, Hanne, beter gekend als Pluim is zot van barbecueën. Samen met haar vriendin Hanne, – Ja ook Hanne. Dat maakt dus #Dubbelhanne. – maakt ze heerlijke barbecuerecepten. Pluim staat achter de barbecue en de andere Hanne (professioneel fotografe van Many Headed Studio), zorgt ervoor dat alles prachtig in beeld komt.
  In 2019 werden Hanne en Hanne deel van BBQ-Time KuLinair, een team van barbecuevrienden dat deelneemt aan culinaire barbecuewedstrijden. In datzelfde jaar werd het team Vlaams kampioen en behaalden ze de 3de plaats op het Belgisch kampioenschap culinair barbecueën.
  Sinds ze in mei 2020 verhuisden naar Sint-Niklaas en daardoor opeens veel plaats hadden voor een barbecue (of 5 ) zijn ze niet meer te stoppen. Sneeuw, regen of een hittegolf houdt hun niet tegen om regelmatig te barbecueën.
 • Locatie
  De workshop gaat door in onze nieuwe workshopruimte. De glazen wanden kunnen bij slecht weer dichtgeschoven worden. Bij mooi werk gaan de glazen wanden open.
 • Materiaal
  Alle materiaal en ingrediënten wordt door ons voorzien, met uitzondering van een goed mes, BBQ-tang, snijplank en schort.
 • Tijdstip
  Van maandag tot en met vrijdag gaan we steeds rond 18u starten. In het weekend is dit een uurtje vroeger. Workshops die ’s middags doorgaan, gaan van start rond 12u.