Workshop met nadruk op groenten

Zoals de titel doet vermoeden, gaan we tijdens deze workshop “Groenten op de BBQ” voornamelijk aan de slag met groenten. Simon Vanbecelaere, ook gekend als “The BBQ Bastard” deelt leuke tips en tricks om leuke bijgerechten of volwaardige vegetarische maaltijden te ontwikkelen. Groente poffen, grillen, roken,… heel veel is mogelijk! Je zal verrast worden, dat is zeker!

Praktische info:

  • € 85,00 per persoon
  • De data kunnen hier geraadpleegd worden.
  • De chefkok van deze avond is Simon Vanbecelaere. Simon, beter gekend als “The BBQ Bastard” is zot van barbecueën en deelt zijn ervaring op zijn blog waar wekelijks heerlijke nieuwe recepten online komen. Meestal met vlees, maar zeker ook voldoende aandacht voor de groenten en side dishes. Zo af en toe komt ook wel eens een vegetarisch of veganistisch BBQ recept online. Sneeuw, regen of een hittegolf houdt hem niet tegen om regelmatig te barbecueën.
  • Locatie
    De workshop gaat door in onze nieuwe workshopruimte. De glazen wanden kunnen bij slecht weer dichtgeschoven worden. Bij mooi werk gaan de glazen wanden open.
  • Materiaal
    Alle materiaal en ingrediënten wordt door ons voorzien, met uitzondering van een goed mes, BBQ-tang, snijplank en schort.
  • Tijdstip
    Van maandag tot en met vrijdag gaan we steeds rond 18u starten. In het weekend is dit een uurtje vroeger. Workshops die ’s middags doorgaan, gaan van start rond 12u.