Workshop eindejaarsmenu

Deze workshop zal je voorbereiden op jouw eindejaarsmenu op de BBQ. De workshop wordt begeleid met aangepaste dranken.

Meer info volgt.

 

Praktische info:

  • € 120,00 per persoon
  • De data kunnen hier geraadpleegd worden. Indien jezelf reeds een groepje hebt samengesteld (min. 8 personen), kunnen we samen naar een passende datum zoeken.
  • De chefkok van deze avond is Jochen Meyns , de zaakvoerder van SUNO-Q. Jochen is een zeer gepassioneerde hobbykok die heel veel in zijn mars heeft. Hij is van alle markten thuis!
  • Locatie
    De workshop gaat door in onze nieuwe workshopruimte. De glazen wanden kunnen bij slecht weer dichtgeschoven worden. Bij mooi werk gaan de glazen wanden open.
  • Materiaal
    Alle materiaal en ingrediënten wordt door ons voorzien, met uitzondering van een goed mes, snijplank en schort.
  • Tijdstip
    Van maandag tot en met vrijdag gaan we steeds rond 18u starten. In het weekend is dit een uurtje vroeger.