Workshop op de braai

In 2022 hebben we deze nieuwe workshop uitgewerkt. Door de stijgende vraag naar Zuid-Afrikaanse braais hebben we in samenwerking met onze chefkok, Jeroen, een workshop op de braai uitgewerkt. In 2022 heel erg in de smaak gevallen bij de Braai-eigenaars en sympathisanten 😊

Je leert er alle technieken die kunnen worden toegepast op de braai. Kortom, een leuke toevoeging voor jouw braai! Natuurlijk zijn niet-braai eigenaars meer dan welkom!

 

Praktische info:

  • € 95,00 per persoon
  • Momenteel zijn er geen data gepland voor deze workshop. Bij interesse, kan je ons steeds contacteren via info@suno.be. Indien jezelf reeds een groepje hebt samengesteld (min. 8 personen), kunnen we samen naar een passende datum zoeken.
  • De chefkok van deze avond is Jeroen Deschacht, de zaakvoerder van Sticks & Fire. Jeroen heeft een grote kennis over alle soorten technieken. Op iedere vraag weet hij een antwoord.
  • Locatie
    De workshop gaat door in onze nieuwe workshopruimte. De glazen wanden kunnen bij slecht weer dichtgeschoven worden. Bij mooi werk gaan de glazen wanden open.
  • Materiaal
    Alle materiaal en ingrediënten wordt door ons voorzien, met uitzondering van een goed mes, snijplank en schort.
  • Tijdstip
    Van maandag tot en met vrijdag gaan we steeds rond 18u starten. In het weekend is dit een uurtje vroeger.