Workshop BBQ basics
- Op zoek naar dé perfecte BBQ die bij jou en jouw familie/vrienden past?
- Is het nog niet duidelijk welk toestel jouw BBQ-park zal uitbreiden?
- Staat jouw ervaring met een kamado/kogelbarbecue nog in de kinderschoenen?
Tijdens deze workshop beginnen we met een heleboel uitleg over de kogelbarbecues en keramische barbecues (kamado’s): de materialen, functionaliteiten, onderhoud,.. Daarna gaan we over naar de tips & tricks:
- Hoe steek je een barbecue aan?
- Welke kolen bestaan er en welke kolen gebruik je voor welke barbecue?
- Hoe bekom je steeds het perfecte stuk vlees of vis?
Uiteraard gaan we ook aan de slag!
We maken samen hapjes, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.
Praktische info:
- € 65,00 per persoon
- De data kunnen hier geraadpleegd worden. Indien jezelf reeds een groepje hebt samengesteld (min. 8 personen), kunnen we samen naar een passende datum zoeken.
- De chefkok van deze avond is Jochen Meyns, de zaakvoerder van SUNO-Q. Jochen is een zeer gepassioneerde hobbykok die heel veel in zijn mars heeft. Hij is van alle markten thuis!
- Locatie
De workshop gaat door in onze nieuwe workshopruimte. De glazen wanden kunnen bij slecht weer dichtgeschoven worden. Bij mooi werk gaan de glazen wanden open. - Materiaal
Alle materiaal en ingrediënten wordt door ons voorzien, met uitzondering van een goed mes, BBQ-tang, snijplank en schort. - Tijdstip
Van maandag tot en met vrijdag gaan we steeds rond 18u starten. In het weekend is dit een uurtje vroeger.